Wegwijs in raamdecoratie

Zoekt u raambekleding die naadloos aansluit bij de nieuwste trends in woninginrichting? Er zijn veel stijlvolle alternatieven voor het traditionele overgordijn en de vitrage. Goede informatie brengt u tot een weloverwogen keuze van raambekleding die uw interieur een passende moderne uitstraling geeft. Wij wijzen u de weg. Hier vind u alles wat u weten wilt over de vele soorten raamdecoratie die u kunt kiezen.

Jaloezieën en rolgordijnen als raambekleding

Raambekleding heeft in de eerste plaats de functie van isolatie. En u beschermt er uw privacy mee. Met rolgordijnen en jaloezieën is er veel variatie mogelijk in de mate van isolatie en verduistering. Die is makkelijk aan te passen aan elke situatie en uw eigen wensen.
Een goedgekozen raamdecoratie is ook medebepalend voor een juiste sfeer van uw interieur. Raamdecoratie op maat met materialen als hout of allerlei stoffen zorgen voor een natuurlijke, warme uitstraling. Voor een strakke, moderne sfeer kiest u materialen als kunststof of aluminium en moderne prints.


Toepassingen van raamdecoratie

Voor kleinere ruimtes en kleine ramen zijn vooral jaloezieën en rolgordijnen de meest geschikte keus. Altijd populaire variaties zijn houten jaloezieen en vouwgordijnen.
Een nieuwe trend voor raamdecoratie op maat zijn shutters. Houten binnenluiken met horizontale lamellen die u kunt verstellen. Zo is de lichtval en sfeer makkelijk te bepalen.
Voor grotere glaspartijen zijn er verticale lamellen voor een wat zakelijker uitstraling. Of paneelgordijnen die boven en onder verstevigd zijn en recht en strak naar beneden vallen. Met dubbele rails kunnen verschillende panelen worden opgehangen en afzonderlijk worden verschoven voor een ideale hoeveelheid daglicht en inkijk.

U hoeft niet te verdwalen in deze ruime keuze aan mogelijkheden voor raamdecoratie op maat. Bezoek onze website www.mijnraamdecoratie.nl en doe inspiratie op voor de keuze die bij u past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *